Byggeri og anlæg med klare holdninger og et sæt solide værdier, sådan arbejder TC Anlæg hver dag for at være en ”-solid jordforbindelse” for vores kunder.

TC Anlæg, en stærk bygge- og anlægsvirksomhed

Vi ønsker og tilstræber, at alle kunder og berørte borgere oplever TC Anlæg som et kompetent firma der altid løser opgaven til bygherrens tilfredshed. TC Anlæg har, med faglighed som fundament løbende udviklet og udvidet sine kerneområder siden firmaets start i år 2002.

Det dygtigste hold

På trods af det efterhånden store team hos TC Anlæg er det lykkedes os at holde den samme kvalitet i vores ansættelser. Derfor er det i dag et dygtigt hold, vi stiller til rådighed for vores kunder, når vi løser opgaver. Det gælder på alle funktioner – fra ingeniører, til formænd og de dygtige håndværkere, der arbejder hos vores kunder.

Vi taler vores kunders sprog

Hos TC Anlæg taler vi vores kundernes sprog – og vi er gode til at se problemer inden de opstår. Ved åben dialog og korrekt infomation får vi altid løst den enkelte opgave til bygherres tilfredshed. 

Solid samarbejds- og sparringspartner

TC Anlæg er en solid bygge- og anlægs virksomhed, hvor udviklingen har fulgt mulighederne – og hvor gode muligheder har givet udvikling. Resultatet er en sund økonomi, der gør os til en stabil samarbejdspartner både på den korte og den lange bane.

Kvalitet i højsædet

Med et konsekvent og effektivt kvalitetsstyringssystem har TC Anlæg hele tiden overblik over alle detaljer, når det gælder kvaliteten i et projekt. Vi følger med og følger op.

Spiller gerne central rolle

TC Anlæg spiller gerne den centrale rolle som entreprenør i forbindelse med storentrepriser eller som totalentreprenør.

En god arbejdsplads – med et godt arbejdsmiljø

Vi ønsker, at TC Anlæg skal være en god arbejdsplads for vores medarbejdere – både socialt og fagligt. Og naturligvis spiller et godt og sikkert arbejdsmiljø en stor rolle i det daglige