Sådan skaber TC Anlæg ”solid jordforbindelse” indenfor kerneområderne miljø-, anlæg- og byggeri 

Virksomhedsbeskrivelse :

TC Anlæg har oplevet en stabil vækst siden virksomhedens start i år 2002. I dag har TC Anlæg udviklet sig til en stærk entreprenør virksomhed og samarbejdspartner, som kan forestå udførelse af komplicerede miljø,- anlægs- og byggeprojekter.

TC Anlæg har hovedkontor i Odense og beskæftiger cirka 80 medarbejder. Vi udfører arbejder i hele Danmark, men arbejder primært i Region Syddanmark, Region Midt og Region Sjælland.

Vores store force er optimering og planlægning som medvirker til at vi kan leverer arbejder udført i høj kvalitet, afleveret til tiden og til en konkurrencerigtig pris.

Vi påtager os gerne rollen som Totalentreprenør, men vi er ikke kun totalentreprenør, vi udfører også gerne arbejder i fag- eller hovedentrepriser.

Vi bidrager gerne med de gode løsningsforslag og vores medarbejdere har en god evne til at kunne forudse problemerne inden de opstår.

TC Anlæg har opbygget et konsekvent og effektivt kvalitetssikringssystem op. Systemet auditeres af Byggeriets kvalitetskontrol hvert 2. år. 

Dansk flytgningehjælp

pic         Danmarks indsamling 2024