TC Anlæg har i Totalentreprise opført ny undervisnings bygning på 8000 m2 fordelt på 3 etager samt kælder

Bygning OU44 er udført i Totalentreprise med CUBO Arkitekterne, Rambøll og Schønherr som underrådgiver. Bygningen er på ~ 8000m2 fordelt på 3 etager samt kælder. 

Bygningen er opbygget som en søjle / bjælke konstruktion med huldæk og sandwich bjælker og sandwichgavle.

Bygningen indeholder kældergulv støbt i flere niveauer pga. ventilationsanlægget, undervisnings-lokaler i forskellig størrelser, kontorer, kopirum, tekøkken og toiletter samt fælles arealer.

Der er endvidere etableret 2 stk. forbindelsesgange i stål til hhv. nabobygningen OU42 og det eksis. campus område.

Pga. en meget komprimeret udførelses tidsplan pågik anlæg- og in-situ betonarbejderne samtidig i perioden fra okt.- 2014 til dec. 2014  efter 10 ugers arbejde var der klar til element montage

Som en del af TC Anlæg tilbud til Bygningsstyrelsen på undervisnings- bygning OU44 var der indeholdt en performanceproces / commissioning af bygningens tekniske installationer. 

Bygningen har plads til cirka 1200 studerende og Bygningsstyrelsens krav i udbudsmaterialet var at bygningen skulle overholde energi krav iht. BR 2015.

Men pga. høj udførelses kvalitet og commissionings processen gennem hele byggefasen overholder undervisnings bygning OU44 kravene til BR2020 i Blowerdoor testen.

Se omtale i tidsskriftet Ingeniøren på nedenstående link.

http://ing.dk/artikel/energieksamen-faar-entreprenoerer-til-levere-toppraesterende-byggeri-180957